Ειδήσεις
Home / Top Slider / Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης και ΚΑΕ Ολυμπιακός μαζί για ακόμη 3 χρόνια

Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης και ΚΑΕ Ολυμπιακός μαζί για ακόμη 3 χρόνια

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης και η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσαν την τριετή ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στο The Darling Bar, στον Πειραιά. Οι εζα Fine Lager και εζα Premium Pilsener, κύριοι χορηγοί της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού τα τελευταία 2 χρόνια, θα συντροφεύσουν την ομάδα για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο.

Στελέχη της εταιρείας, φίλαθλοι, κορυφαίοι αθλητικογράφοι καθώς και οι παίχτες της ομάδας βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν όλοι μαζί να επισφραγίσουν αυτή τη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνη, μεταξύ της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης και του Ολυμπιακού. Η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας έγινε από τον Γενικό Διευθυντή της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, Τζώρτζη Κανακάρη, τον Διευθυντή Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης του Ολυμπιακού, Νίκο Λεπενιώτη και τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», Ντέιβιντ Μπλατ.

Με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας, ο Τζώρτζης Κανακάρης, Γενικός Διευθυντής της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό, για τα επόμενα τρία χρόνια. Η συνεργασία μας, μας γεμίζει υπερηφάνεια, γιατί γινόμαστε κι εμείς μέρος ενός Θρύλου. Έχουμε πείσμα για τον πρωταθλητισμό, πάθος γι’ αυτό που κάνουμε και είμαστε αφοσιωμένοι σε όλα τα επίπεδα. Με πίστη και συνέπεια φτιάχνουμε μοναδικές μπίρες, με το σωστό τρόπο, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε μπουκάλι μπίρας που φτιάχνουμε. Η σκληρή προσπάθεια και οι προσήλωση στους στόχους μας, με ισχυρούς συμμάχους όπως ο Ολυμπιακός, πιστεύουμε πως θα μας αναδείξει νικητές!»

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ντέιβιντ Μπλατ, μίλησε για αυτή τη συνεργασία, τονίζοντας: «Πάντα πίστευα πως το σήμα κατατεθέν ενός επιτυχημένου προγράμματος φτιάχνεται από τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτό. Εμείς ως ομάδα και ο Ολυμπιακός ως οργανισμός είμαστε περήφανοι και αισθανόμαστε τιμή για τη συνεργασία με τις μπίρες εζα Fine Lager και εζα Premium Pilsener. Πάντα πίστευα πως τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που σε οδηγούν, αλλά αυτά που έπονται. Αν λειτουργείς σωστά, έχεις καλούς συμπαίκτες και καλούς συνεργάτες και βάζεις πάνω από όλα την ευπρέπεια της δουλειάς σου, τότε θα έχεις την ευκαιρία τελικά να επιτύχεις. Σας ευχαριστούμε και είμαστε περήφανοι που είμαστε συνεργάτες σε αυτό το project και θα συνεχίσουμε να σας εκπροσωπούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ο Διευθυντής Marketing και Εμπορικής Ανάπτυξης του Ολυμπιακού, Νίκος Λεπενιώτης, υποστήριξε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε σε έναν τόσο ωραίο χώρο, σε έναν φυσικό χώρο για την μπίρα, προκειμένου να παρουσιάσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας για τρία ακόμη χρόνια με την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας μας, έχουμε βοηθήσει ο ένας τον άλλο να εξελιχθεί το brand του. Χαιρόμαστε, όμως και για έναν επιπλέον λόγο γι’ αυτή τη συνεργασία. Επειδή πρόκειται για μια ελληνική εταιρία, η οποία προσπαθεί να κερδίσει το δικό της μερίδιο στην πολύ δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά της μπίρας στην Ελλάδα. Χαιρόμαστε, λοιπόν, ιδιαίτερα που στηρίζουμε μια 100% ελληνική προσπάθεια. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης για τη στήριξη και εύχομαι να έχουμε πολλές χαρούμενες στιγμές και να τις γιορτάσουμε όλοι μαζί!».