Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Εκπτώσεις με ελκυστικές προσφορές στα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Εκπτώσεις με ελκυστικές προσφορές στα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Οι φετινές χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν στα Καφεκοπτεία Λουμίδη με προωθητικές ενέργειες και  προσφορές από Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019.

Τα καταστήματα των Καφεκοπτείων Λουμίδη συμμετέχουν στο χειμερινό πρόγραμμα εκπτώσεων και προσφέρουν στους επισκέπτες τους ελκυστικές εκπτώσεις με μοναδικές τιμές στις πιο αρωματικές και εκλεκτές ποικιλίες φρεσκοκομμένων καφέδων   και εκλεκτού χύμα τσαγιού για κάθε γούστο κάνοντας την εμπειρία της καθημερινής τους απόλαυσης ακόμα πιο συναρπαστική.

Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη, μπορεί κανείς να απολαύσει αυτές τις ημέρες τα αγαπημένα του είδη καφέ και τσαγιού που συνδυάζουν την φρεσκάδα και την ποιότητα σε πολύ καλές τιμές.

Από τις 14 και ως τις 19 Ιανουαρίου η επίσκεψη στα Καφεκοπτεία Λουμίδη θα κρύβει  ευχάριστες εκπλήξεις αφού θα διατεθούν με έκπτωση 15% οι αγαπημένοι σε όλους ελληνικοί και στιγμιαίοι χύμα καφέδες (500γρ και άνω), οι  καφέδες φίλτρου και Espresso ( 400γρ και άνω) καθώς και οι συσκευασμένοι στιγμιαίοι καφέδες  (2 τεμάχια και άνω).

Στην  έκπτωση 15% και σε πολλές ξεχωριστές γεύσεις και αρώματα  προσφέρεται και το μοναδικό χύμα τσάι από σήμερα έως και τις 31 Ιανουαρίου. Οι κατηγορίες των τσαγιών περιλαμβάνουν το μαύρο αρωματικό τσάι με τριαντάφυλλο – αμύγδαλο, με μήλο – κανέλα (Ταξίδι στο Βόσπορο) και το μαύρο τσάι της Κεϋλάνης, ενώ στα πράσινα τσάγια συγκαταλέγεται το αρωματικό με πορτοκάλι – κανέλα (Αστέρι της Ανατολής), με περγαμόντο – πορτοκάλι (Μαροκινό Ηλιοτρόπιο), με μήλο (Απαγορευμένος Καρπός) και το επιλεγμένο πράσινο τσάι Gunpowder. Τέλος, από την  προσφορά δεν λείπει το Rooibos αρωματικό Χαρμάνι και  απολαυστικό εποχιακό τσάι.