Ειδήσεις
Home / Retail / Εκδήλωση της Lidl για την παρουσίαση των νέων της κρασιών

Εκδήλωση της Lidl για την παρουσίαση των νέων της κρασιών

Εκδήλωση στη Γαλλική Πρεσβεία πραγματοποίησε η Lidl Hellas, για την παρουσίαση των νέων γαλλικών κρασιών που διαθέτει στα καταστήματά της.
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποικιλία γαλλικών κρασιών της Lidl και να απολαύσουν τις γεύσεις που επιμελήθηκε ειδικά για τη βραδιά ο γνωστός σεφ Dominique Perrot. Χαιρετισμό απηύθυνε το μέλος της διοίκησης της Lidl Hellas και Διευθυντής Αγορών κ. Καρανάτσιος ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αποκλειστικά και μόνο στα καταστήματα Lidl σε όλη τη χώρα θα διατίθεται η μεγαλύτερη ποικιλία γαλλικών κρασιών, που είχαμε ποτέ φιλοξενήσει στα καταστήματά μας. Τις πρώτες εβδομάδες θα διατεθούν προς πώληση 34 κωδικοί κρασιών και η γκάμα θα εμπλουτιστεί τέλη Νοεμβρίου με επιπλέον 30 κωδικούς. Με την ενέργεια αυτή επιθυμούμε να συστήσουμε στους καταναλωτές τη γαλλική οινοπαραγωγή, μέσα από μια πλούσια κάβα από μια χώρα ορόσημο για την παγκόσμια οινοποιία, τη Γαλλία».

Ο οινολόγος κ. Δημήτριος Χατζηνικολάου παρουσίασε τα γαλλικά κρασιά στο κοινό, τους τρόπους παραγωγής τους, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά τους, και ταξίδεψε τους συμμετέχοντες στις γεύσεις και τα μυστικά τους μέσω ενός συνδυασμού θεωρητικής γνώσης και πρακτικής εξάσκησης.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρέσβης της Γαλλίας κ. Jean Loup Kuhn-Delforge.