Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Δύο νέα προϊόντα χωρίς γλουτένη από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου

Δύο νέα προϊόντα χωρίς γλουτένη από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου

 

Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου, η εταιρεία που επενδύει σταθερά σε νέα τεχνολογικά μέσα και αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, διευρύνει διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της με υψηλής ποιότητας άλευρα χωρίς γλουτένη.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προσθέτει στο portfolio της, δύο νέα καινοτόμα προϊόντα αλεύρων  χωρίς γλουτένη. Πρόκειται για το μείγμα Αρτοποιίας «Baking Mix, χωρίς γλουτένη», ιδανικό για φύλλο πίτας, ζύμη πίτσας, ψωμί και πολλές ακόμη λαχταριστές λιχουδιές, καθώς και το μείγμα Ζαχαροπλαστικής «Pastry Mix χωρίς γλουτένη» για γλυκές δημιουργίες, όπως muffins, τάρτες, cookies και παντεσπάνι. Με τα νέα μείγματα χωρίς γλουτένη, ακολουθώντας τα βήματα της εκάστοτε συνταγής, όλη η οικογένεια θα απολαύσει εύκολα και γρήγορα γευστικά αλμυρά και γλυκά αρτοποιήματα.

Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου, με προσήλωση στην καινοτομία διαθέτουν ήδη εδώ και χρόνια στην αγορά προϊόντα χωρίς γλουτένη, όπως το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το οποίο αποτελείται από ένα εξαιρετικό μείγμα ρυζάλευρου, καλαμποκάλευρου και άμυλου πατάτας, καθώς και την αυτοδιογκούμενη φαρίνα, για γλυκές απολαύσεις με βελούδινη υφή και πεντανόστιμο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί και επιστρέφει με πλήρως ανανεωμένη εικόνα και φρέσκια εμφάνιση. Η αγαπημένη σειρά αλεύρων χωρίς γλουτένη, διατηρώντας τα βασικά της χαρακτηριστικά, αποκτά νέο λογότυπο, μοντέρνες συσκευασίες και μας καλεί να δημιουργήσουμε και να απολαύσουμε γευστικά αρτοσκευάσματα.