Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Starbucks: Τώρα και στα σούπερ μάρκετ

Starbucks: Τώρα και στα σούπερ μάρκετ

Τα παγωμένα ροφήματα καφέ Starbucks® Discoveries και Starbucks Doubleshot® είναι τώρα διαθέσιμα στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ και σε επιλεγμένα μικρά σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Η Starbucks EMEA παρουσιάζει στην Ελλάδα τα γνωστά έτοιμα προς κατανάλωση (RTD) ροφήματα παγωμένου καφέ Starbucks Discoveries® και Starbucks Doubleshot®, σε συνεργασία με την Arla Foods που έχει την ευθύνη παραγωγής και διανομής τους στις αγορές της Ευρώπης και στην εγχώρια αγορά μέσω της ελληνικής θυγατρικής της Arla Foods Ελλάς. Πλέον οι λάτρεις του καφέ Starbucks έχουν τη δυνατότητα να βρουν το αγαπημένο τους ρόφημα στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ, καθώς και σε επιλεγμένα μικρότερα σημεία πώλησης όπως περίπτερα, mini market, κ.α. σε όλη την Ελλάδα.

Βασισμένα στον δημοφιλή καφέ Starbucks Caffè Latte, οι παγωμένοι καφέδες Starbucks Discoveries® είναι έτοιμα προς κατανάλωση ροφήματα. Τα παγωμένα ροφήματα καφέ Starbucks Discoveries® είναι διαθέσιμα σε τρεις διαφορετικές γεύσεις, σε συσκευασία κύπελλο 220ml:

  • Starbucks Discoveries® Seattle Latte: Ένας συνδυασμός πλούσιου καφέ espresso και φρέσκου γάλακτος. Βασισμένο στον αυθεντικό καφέ Starbucks® Caffè Latte.
  • Starbucks Discoveries® Chocolate Mocha: Ένας πλούσιος και κρεμώδης συνδυασμός του έντονου καφέ Espresso Roast® με γάλα και γεύσης σοκολάτας.
  • Starbucks Discoveries® Caramel Macchiato: Ο καφές, σήμα κατατεθέν των Starbucks, ο οποίος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα καταστήματα το 1987. Χαρακτηρίζεται για τον μοναδικό συνδυασμό κρεμώδους καφέ Espresso Roast® με πιστοποίηση Fairtrade με γεύση γλυκιάς καραμέλας.
  • Ο καφές Starbucks Doubleshot® Espresso είναι ένας ισορροπημένος συνδυασμός γάλακτος και διπλής δόσης αυθεντικού καφέ Starbucks® espresso. Πιο συγκεκριμένα, φτιάχνεται με υψηλής ποιότητας καφέ 100% Arabica και πιστοποίηση Fairtrade, τον Espresso Roast®, που αποτελεί την καρδιά όλων των ροφημάτων με βάση τον espresso στα καταστήματα Starbucks.

Νέα προϊόντα 1 Starbucks Doubleshot Espresso

«Ακούσαμε από τους Έλληνες πελάτες μας ότι ήθελαν περισσότερους τρόπους για να απολαύσουν τον καφέ Starbucks. Πραγματικά, τα ροφήματα Discoveries και Doubleshot αποτελούν έναν πολύ καλό τρόπο για να διευρύνουμε την Εμπειρία Starbucks, τόσο σε υπάρχοντες όσο και σε νέους πελάτες στην Ελλάδα που αναζητούν περισσότερα σημεία και τρόπους για να απολαύσουν τον καφέ Starbucks», δήλωσε ο Joern Staas, διευθυντής Ανάπτυξης Καναλιών Πώλησης της Starbucks Coffee Company EMEA.

Η κυρία Άντζελα Κοτρότσου, Γενική Διευθύντρια Arla Foods Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά έχουμε αναλάβει τη διάθεση και διανομή των έτοιμων προς κατανάλωση ροφημάτων καφέ Starbucks στην ελληνική αγορά. Για εμάς αποτελεί μια καινοτόμα και νέα δραστηριότητα που έρχεται να διευρύνει την ισχυρή μας παρουσία στην Ελληνική αγορά με τη διάθεση των προϊόντων Lurpak , Arla και Castello».

Τα έτοιμα προς κατανάλωση ροφήματα καφέ Starbucks διατίθενται και διανέμονται στην Ελλάδα από την Arla Foods Ελλάς και είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα των δικτύων σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος, ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης και Μασούτης, καθώς και σε μικρά σημεία λιανικής πώλησης, όπως mini market και περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.