Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Γιώτης: Διάκριση στα Famous Brands

Γιώτης: Διάκριση στα Famous Brands

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η ΓΙΩΤΗΣ στα Famous Brands 2014, κατακτώντας τo Famous Brand Silver Award. Πρόκειται για μια ακόμη αναγνώριση των πρώτων βρεφικών τροφών που κυκλοφόρησαν στην  ελληνική αγορά και εδώ και 85 χρόνια παραμένουν οι μόνες ελληνικές και μεγαλώνουν… γερά παιδιά από κούνια!

 

Η διάκριση αποτελεί σημαντική αναγνώριση και για τη ΓΙΩΤΗΣ, που από την ηγετική της θέση στην αγορά, στηρίζει διαχρονικά και με συνέπεια την ελληνική οικογένεια.  Κεντρικοί άξονες της διαχρονικής αυτής επιτυχίας είναι ο σεβασμός στον καταναλωτή, που εκφράζεται με κορυφαία ποιότητα  – από τις πρώτες ύλες έως τη συσκευασία – αλλά και η διαρκής ανάπτυξη νέων προϊόντων που καλύπτουν σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες. ​

 

Την έρευνα αξιολόγησης για την ανάδειξη των Famous Brands, που αποτελούν κορυφαίο θεσμό στο χώρο της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ, πραγματοποιεί η Hill & Knowlton Strategies, ενώ είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι οι καταναλωτές που συμμετέχουν σ’ αυτήν εκφράζουν αυθόρμητα την επιλογή τους – και όχι βάσει λίστας- ανάμεσα σε 42 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών.