Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / “Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε” από την ΓΙΩΤΗΣ για 3η συνεχή χρονιά

“Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε” από την ΓΙΩΤΗΣ για 3η συνεχή χρονιά

Με μία ‘ζεστή’ και γεμάτη κέφι εκδήλωση, με έντονα εορταστικό χαρακτήρα, ολοκληρώθηκε για 3η συνεχή χρονιά, το «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε 2018», ο ‘γλυκός’ διαγωνισμός της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο, κορυφώθηκε με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στο Δειπνοσοφιστήριον School of Gastronomy. Οι 10 φιναλίστ «ζαχαρόπλασαν» με πολύ φαντασία και ταλέντο τις συνταγές τους με αγαπημένα προϊόντα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ. Η κριτική επιτροπή που απαρτίζονταν από τη σεφ Ντίνα Νικολάου, τη food stylist Τίνα Webb και τη Δρ. Ευαγγελία Καρβέλα, του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της ΓΙΩΤΗΣ Α.E., δοκίμασε τις εντυπωσιακές και ιδιαίτερα γευστικές συνταγές,  τις αξιολόγησε και διαμόρφωσε την τελική κατάταξη.

Την υψηλότερη βαθμολογία από τις συνταγές συγκέντρωσε η τούρτα «Bittersweet μους με βάση μπισκότο σαμπλέ » του κ. Γιώργου Πετρόπουλου. Στη δεύτερη θέση αναδείχτηκε η τούρτα «Zabaione ροδάκινο» του κ. Σπυρίδωνα Κοντογιώργη και στην τρίτη θέση η τούρτα «Praline pleasure» της κας Άντζυς Γριτσίπη. Οι τρεις πρώτοι νικητές έλαβαν ως έπαθλο το «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» και επιταγή 1.000 ευρώ ο καθένας, ενώ οι επόμενοι 7 νικητές  έλαβαν τιμητικό έπαινο και από μία επιταγή των 400 ευρώ.

Ο κυρία Ιωάννα Καπαϊτζή, Διευθύντρια Μarketing της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε δήλωσε σχετικά: «Το «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ» είναι το γλυκό κίνημα της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ που εμπνέει το κοινό να περάσει δημιουργικό χρόνο «ζαχαροπλάθοντας» και, με απλά υλικά που έχει στην κουζίνα του και σύμμαχο τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ που εγγυώνται το σίγουρο αποτέλεσμα, να μοιράσει φροντίδα και αγάπη στους δικούς του ανθρώπους.  Μία από τις σημαντικές δράσεις του «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ» είναι και ο διαγωνισμός «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε», που έχει εξελιχθεί σε ένα θεσμό με μεγάλη απήχηση.  Φέτος διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά, με πολλές συμμετοχές από διάφορα μέρη της Ελλάδας.  Στη σημερινή εκδήλωση οι 10 φιναλίστ έφτιαξαν τα καταπληκτικά γλυκά τους με αγαπημένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ παρουσία της κριτικής επιτροπής! Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή τους!  Μέσα από το Πρόγραμμα «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ», η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ θα συνεχίσει να εκπλήσσει όμορφα το κοινό με ακόμα περισσότερες δράσεις».