Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Ανανεωμένη εμφάνιση για την Coca Cola με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια

Ανανεωμένη εμφάνιση για την Coca Cola με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια

Η Coca-Cola χωρίς θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια επανέρχεται με νέα υπέροχη γεύση ποτέ καλύτερη! Το αγαπημένο μας brand αυτή τη φορά, επιστρέφει εστιάζοντας στη νέα γεύση του προϊόντος, ενώ μέσα από την ανανεωμένη του εμφάνιση φροντίζει να αναδείξει ακόμα περισσότερο το μοναδικό του χαρακτήρα και να ξεχωρίσει στο ράφι…χωρίς δεύτερη σκέψη!

Μέσα από το νέο τηλεοπτικό σποτ, το αγαπημένο μας brand μας ταξιδεύει σε νέες εμπειρίες με πρωταγωνιστή της καμπάνιας το Σάκη Τανιμανίδη, που μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε τη νέα απολαυστική γεύση της Coca-Cola χωρίς θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια. Φυσικά, το νέο διαφημιστικο σποτ ντύνεται με το τραγούδι «Κλείσε τα μάτια» των Onirama.

Η Coca-Cola παραμένει πιστή στο όραμα της και τη νέα παγκόσμια στρατηγική που ακολουθεί, εστιάζοντας ακόμα περισσότερο στα προϊόντα με λιγότερη και χωρίς καθόλου ζάχαρη. Έτσι, επιστρέφει με τη νέα γεύση της Coca-Cola χωρίς θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια με στόχο να γίνει η πρώτη επιλογή μας… χωρίς δεύτερη σκέψη!

ΤVC: https://www.youtube.com/watch?v=QRbbk9TiNBs&feature=youtu.be