Ειδήσεις
Home / Top Slider / Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Ανοίγει το διάλογο με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της Δυτικής Ελλάδας

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Ανοίγει το διάλογο με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της Δυτικής Ελλάδας

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Αλέξανδρος Δανιηλίδης, μαζί με κορυφαία στελέχη της εταιρείας, φιλοξένησαν στο εργοστάσιο της Πάτρας θεσμικούς και παραγωγικούς εταίρους από το νομό Αχαΐας και τη Δυτική Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι της εταιρείας  παρουσίασαν τα επενδυτικά σχέδια της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και αναφέρθηκαν στο οικονομικό και κοινωνικό αποτύπωμά της στην ευρύτερη περιοχή αλλά και στη σημασία του εργοστασίου για τη συνολική παραγωγή της εταιρείας.

Όπως δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Δανιηλίδης: «Από το 2010 ως το 2018 έχουμε επενδύσει συνολικά 153 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων 24 εκατομμύρια επενδύθηκαν στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του εργοστασίου της Πάτρας. Το εργοστάσιο  αποτελεί  στρατηγικό πυλώνα της εταιρείας μας,  για τον οποίο προγραμματίζουμε πρόσθετες επενδύσεις 11 εκατ. ευρώ  την τριετία 2019-2021,  με έμφαση στη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της λειτουργίας του»

Από την πλευρά τους οι συμμετέχοντες μίλησαν πολύ θετικά για τη δραστηρότητα της Εταιρείας στην Αχαΐα. Επιπρόσθετα αναφέρθηκαν στα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τα οποία μεταξύ άλλων αναμένεται να διευκολύνουν τη δραστηριότητα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και των άλλων εταιρειών που εδρεύουν στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας.

Το παρών έδωσαν ο κύριος Απόστολος Κατσιφάρας, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και οι βουλευτές Νομού Αχαΐας, κ.κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, Νικόλαος Νικολόπουλος, Κωνσταντίνος Σπαρτινός και Ιάσων Φωτήλας, οι κ.κ. Χρήστος Νικολάου, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Θάνος Καρπής, Δήμαρχος Ερυμάνθου, Κωνσταντίνος Καρπέτας, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Γρηγόριος Αλεξόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Πλάτων Μαρλαφέκας, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας, Κλεομένης Μπάρλος, Πρόεδρος ΣΕΒ Δυτικής Ελλάδος, Προκόπης Θεοδωρίδης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ εκπροσωπήθηκαν ο κύριος Γεώργιος Λαζουράς, Δήμαρχος Καλαβρύτων και οι βουλευτές κυρία Σία Αναγνωστοπούλου και κύριος Ανδρέας Ριζούλης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Πάτρας, που αποτελούν και τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, και να δουν από κοντά τη διαδικασία παράγωγης των πιο γνωστών προϊόντων της Εταιρείας.