Ειδήσεις
Home / Retail / ΑΒ Βασιλόπουλος: Εορταστικές δράσεις για τα Χριστούγεννα

ΑΒ Βασιλόπουλος: Εορταστικές δράσεις για τα Χριστούγεννα

Με γιορτινή διάθεση, η ΑΒ Βασιλόπουλος υπόσχεται ότι αυτές τις γιορτές κανείς δεν θα είναι μόνος του και μας παρακινεί όλους να στείλουμε μηνύματα αγάπης. Με την προτροπή να περάσουμε #xristougennamazi με τους αγαπημένους μας, η ΑΒ έχει δημιουργήσει μία μοναδική online πλατφόρμα ευχών, καθώς και ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο Metro Mall. Η πλατφόρμα και το σκηνικό φιλοδοξούν να φιλοξενήσουν τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ευχές μας και να μεταδώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, και όχι μόνο!

Συγκεκριμένα, στο ab.gr έχει δημιουργηθεί ειδική ενότητα για την περίοδο των γιορτών, όπου όλοι μπορούν να μοιραστούν χριστουγεννιάτικες ευχές για τους αγαπημένους που θα ήθελαν φέτος στο γιορτινό τραπέζι, με βιντεοσκοπημένο ή γραπτό μήνυμα. Παράλληλα, ένα υπέροχο σκηνικό σπιτιού έχει δημιουργηθεί στον υπόγειο όροφο του Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο, για να φιλοξενήσει τα πιο ζεστά βίντεο με ευχές για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το σκηνικό θα παραμείνει στο χώρο από τις 28 Νοεμβρίου έως την 1 Δεκεμβρίου, από τις 13.00 έως τις 20.00 τις καθημερινές και από τις 09.00 έως τις 20.00 το Σάββατο. Όσοι επιλέξουν να δημιουργήσουν τις ευχές τους στο σκηνικό αυτό, μπορούν, επίσης, να αναρτήσουν φωτογραφίες στο Instagram με το hashtag #xristougennamazi και να τις εκτυπώσουν από το ειδικό hashtag booth, που θα βρίσκεται στο χώρο, ενώ μοναδικά χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά δώρα περιμένουν όσους συμμετάσχουν. Επιπλέον, το hashtag booth θα μετακινηθεί σε τρία καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη, προσκαλώντας ακόμη περισσότερους πελάτες της ΑΒ να ανεβάσουν και να εκτυπώσουν αναμνηστική Instagram φωτογραφία με το hashtag #xristougennamazi. Συγκεκριμένα, το photo booth θα βρίσκεται στο ΑΒ MEGA Ελληνικού (Λ. Βουλιαγμένης 43-45) 7-8 Δεκεμβρίου, στο AB MEGA Εθνικής (20ο χιλιόμετρο Εθν. Οδού Αθηνών – Λαμίας) 14-15 Δεκεμβρίου και στο AB Θεσσαλονίκης (11o χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου) 21-22 Δεκεμβρίου.

Με την ενέργεια αυτή, η ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκινά τις χριστουγεννιάτικες δράσεις της για τη φετινή χρονιά και μας υπενθυμίζει ότι τα Χριστούγεννα είναι πολλά περισσότερα από μία γιορτή … είναι η ευχή να βρεθούμε μαζί με τους αγαπημένους μας γύρω από ένα γιορτινό τραπέζι. Η ενέργεια θα ολοκληρωθεί στις 9 Δεκεμβρίου, με την ΑΒ Βασιλόπουλος να πραγματοποιεί τις ευχές 10 τυχερών νικητών, πολλαπλασιάζοντας τις στιγμές χαράς και ευτυχίας.

Με μία απλή κίνηση, με μία αυθόρμητη ευχή, η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει και γεμίζει κάθε χριστουγεννιάτικο τραπέζι, σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας. Σκέψου τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Σκέψου εκείνους με τους οποίους θα ήθελες να ζήσετε «Χριστούγεννα Μαζί». Στείλε την ευχή σου και ίσως να πραγματοποιηθεί!