Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Ήρθε το Ελ-Ελαφρύ, η νέα digital καμπάνια της ΗΠΕΙΡΟΣ

Ήρθε το Ελ-Ελαφρύ, η νέα digital καμπάνια της ΗΠΕΙΡΟΣ

Έκτακτο γευστικό φαινόμενο έχει κατά-πλήξει τη χώρα. Ξεκίνησε από την Ήπειρο και αναμένεται να θέσει σε λευκό κλοιό γεύσης όλο το μήκος και πλάτος της επικράτειας. Ειδικοί με-τυρολόγοι είναι βέβαιοι ότι ευθύνεται το ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ και συστήνουν ψυχραιμία και απόλαυση.

Οι αρχές ενημερώνουν τους απανταχού τυρόφιλους να επισκεφθούν το www.elelafry.gr προκειμένου να παρακολουθούν την επέλαση του φαινομένου και να δουν πώς αυτό επηρεάζει παραδοσιακές τοπικές συνταγές και πόσες θερμίδες γλυτώνουν με τη χρήση του. Επιπλέον, κάνοντας share την αγαπημένη τους συνταγή έως τις 5 Νοεμβρίου παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό και μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν μοναδικά δώρα από την ΗΠΕΙΡΟΣ.

Το ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ, το τυρί φαινόμενο, θα σαρώσει τα τραπέζια με μόνο 12% λιπαρά,  με χαμηλό αλάτι και όλη τη γεύση και την ποιότητα ΗΠΕΙΡΟΣ.

Για όλες τις εξελίξεις και τα νεότερα του φαινομένου Ελ-Ελαφρύ, μείνετε συντονισμένοι με το «ΗΠΕΙΡΟΣ Live, το νόστιμο κανάλι» στο Facebook: https://www.facebook.com/epiros.gr/.