Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Νέο φιλέτο κοτόπουλο καπνιστό ΠΙΝΔΟΣ

Νέο φιλέτο κοτόπουλο καπνιστό ΠΙΝΔΟΣ

Το φιλέτο κοτόπουλο καπνιστό ΠΙΝΔΟΣ είναι εδώ για να μας ενθουσιάσει με την πλούσια γεύση του σε συνδυασμό με τα χαμηλά λιπαρά. Από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα και χωρίς γλουτένη αποτελεί το ιδανικό προϊόν για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλη την οικογένεια.

Τώρα, με το φιλέτο κοτόπουλο καπνιστό ΠΙΝΔΟΣ μπορούμε να ετοιμάζουμε τα καθημερινά μας σνακ, σάντουιτς και όχι μόνο, με τη σιγουριά της υγιεινής και νόστιμης επιλογής για όλες τις ώρες. Από το πρωινό μας τοστάκι, μέχρι τη μεσημεριανή μας σαλάτα και τη βραδινή ποικιλία αλλαντικών συνοδεία του αγαπημένου μας κρασιού, το φιλέτο κοτόπουλο καπνιστό ΠΙΝΔΟΣ καταφέρνει να πρωταγωνιστήσει και να κλέψει τις εντυπώσεις «απογειώνοντας» κάθε απλή ή σύνθετη γευστική μας δημιουργία.

Το φιλέτο κοτόπουλο καπνιστό ΠΙΝΔΟΣ, είναι και αυτό μέλος της οικογένειας της νέας σειράς αλλαντικών από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ, τα οποία είναι χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, χωρίς γλουτένη και με χαμηλά λιπαρά. Η ελαφριά καπνιστή του αίσθηση οφείλεται στον τρόπο παρασκευής του καθώς είναι καπνισμένο σε φούρνο με ξύλο οξιάς.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin