Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το Ούζο Πλωμαρίου στην έκθεση Tax Free World Association Exhibition
dav

Το Ούζο Πλωμαρίου στην έκθεση Tax Free World Association Exhibition

Πάνω από 7.000 άτομα επισκέφθηκαν την έκθεση Tax Free World Association Exhibition & Conference 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Palais des Festivals στις Κάννες, από τις 30/9 έως τις 5/10. Το Ούζο Πλωμαρίου βρέθηκε ανάμεσα σε παγκοσμίου φήμης premium προϊόντα στην μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται ετησίως από την Tax Free World Association και τραβάει τα φώτα όλου του επιχειρηματικού κόσμου που δραστηριοποιείται στην ακμάζουσα αγορά των καταστημάτων αφορολογήτων ειδών. Στην έκθεση, προβάλλονται κάθε χρόνο πάνω από 3.000 premium brands με σημαντική παρουσία στην αγορά των Duty Free, φιλοξενώντας κορυφαίες εταιρίες από όλο τον κόσμο.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να γευτούν το Ούζο Πλωμαρίου συνοδεία ντελικάτων ελληνικών μεζέδων, να μυρίσουν και να αγγίξουν τους διαφορετικούς σπόρους και τα βότανα που χρησιμοποιούνται στη απόσταξή του και να παρακολουθήσουν εικόνες της παραγωγής, της απόσταξης αλλά και της ελληνικής κουλτούρας και κληρονομιάς με τις οποίες το Ούζο Πλωμαρίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο. Να σημειωθεί ότι το Ούζο Πλωμαρίου ήταν το brand που έδωσε χρώμα και άρωμα ελληνικό στην έκθεση, καθώς ήταν το μόνο ούζο αλλά και το μόνο ελληνικό προϊόν που είχε παρουσία.

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου είχε ακόμη μια σημαντική συμμετοχή, μαγεύοντας τους επισκέπτες της έκθεσης Village International de la Gastronomie που έγινε το τριήμερο 21/9-23/9 στο Παρίσι. Σκοπός της έκθεσης, όπου συμμετείχαν 60 χώρες, ήταν οι επισκέπτες να γνωρίσουν τις διαφορετικές κουζίνες και κουλτούρες του κόσμου, να γευτούν παραδοσιακές γεύσεις μέσα από γευσιγνωσίες, cooking lessons και άλλα shows. Στο περίπτερο της Ελλάδας, κάτω από τον επιβλητικό Πύργο του Άιφελ, η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου και το εστιατόριο Evi Evane παρουσίασαν τις γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, ετοίμασαν χαρακτηριστικά πιάτα από διάφορες γωνιές της χώρας μας και κέρασαν τους επισκέπτες Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin