Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Συμμετοχή της Megas Yeeros στο Food Safety Conference 2018

Συμμετοχή της Megas Yeeros στο Food Safety Conference 2018

Η  Megas Yeeros συμμετείχε στο «40 Food Safety Conference 2018»  που διοργάνωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Boussias Communications, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018.

Η κα Μουμτζίδου Κορίνα, Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας της Μegas Yeeros, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα αποτελέσματα Ερευνητικής Εργασίας, που χρηματοδότησε εξ’ ολοκλήρου η Megas Yeeros, με Θέμα «ΓΥΡΟΣ- Δυνητικοί κίνδυνοι. Μέτρα για την ασφαλή διαχείριση του»,  όπου ανέλυσε τη συμπεριφορά του υπερψυγμένου γύρου σε σύγκριση με τον νωπό.

Μέσα από πειράματα, δειγματοληψίες κα εργαστηριακές αναλύσεις, η κα Μουμτζίδου παρουσίασε τα συμπεράσματα της έρευνας που αποδεικνύουν ότι ο υπερψυγμένος γύρος προσφέρει υψηλότερη ποιότητα και μεγαλύτερη ασφάλεια έναντι του νωπού. Όπως εξήγησε στην ομιλία της, ο υπερψυγμένος γύρος δεν επιτρέπει,  λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της έψησής του, την ανάπτυξη μικροβίων στο εσωτερικό του. Αντίθετα, ο νωπός γύρος παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε θερμοκρασίες που ευνοούν την ανάπτυξη μικροοργανισμών στα εσωτερικά του στρώματα.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin