Ειδήσεις
Home / Retail / Οι The Eaters μαγείρεψαν για τα ΟΚ! Anytime Markets

Οι The Eaters μαγείρεψαν για τα ΟΚ! Anytime Markets

Η Touchpoint Strategies και τα  ΟΚ! Anytime Markets συνεργάστηκαν με τους The Eaters, την πιο εναλλακτική και foodie παρέα της πόλης και δημιούργησαν ένα «λαχταριστό» βίντεο για να ικανοποιήσουμε τις βραδινές μας λιγούρες. Το συγκεκριμένο είναι το πρώτο από τα δύο «σωτήρια» video με εύκολες συνταγές για τις δύσκολες ώρες.

Η πρωτότυπη συνταγή που έφτιαξαν, ένα σάντουιτς με καπνιστή μπριζόλα, ανθότυρο και τοματίνια είναι εμπνευσμένη από την κρητική κουζίνα και προβάλλει το ελληνικό στοιχείο συνάδοντας έτσι  με την ταυτότητα της εταιρείας, η οποία είναι αμιγώς ελληνική. Μέσα από το βίντεο «Late night Munchies powered by OK Anytime Markets» μαθαίνουμε πως θα φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα μια συνταγή για εμάς ή τους φίλους μας που μας επισκέπτονται αναπάντεχα αργά το βράδυ και από που θα προμηθευτούμε τα υλικά που μας λείπουν όταν όλα τα άλλα supermarkets είναι κλειστά.

Τα καταστήματα ΟK! Anytime Markets αποτελούν το μόνο πρεσβευτή στην Ελλάδα ενός οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας, τα οποία λειτουργούν καθημερινά από τις 8.00 πμ. έως τις 23.00 μμ. Συνολικά η εταιρεία μαζί με τους συνεργάτες της απασχολεί πάνω από 480 άτομα και αναπτύσσει το δίκτυο των καταστημάτων της, με την μέθοδο του Franchising.

Δείτε τη συνταγή στο παρακάτω link http://www.okmarkets.gr/late-night-munchies-by-ok-anytime-markets/, και μείνετε συντονισμένοι για ακόμη περισσότερες λαχταριστές ιδέες και συνταγές.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin