Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Νέο Philadelphia Cottage ACTIVE

Νέο Philadelphia Cottage ACTIVE

Το Philadelphia, ηγέτης στην κατηγορία του τυριού κρέμα, επεκτείνει και ενδυναμώνει την οικογένεια του Cottage Cheese, απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών με το νέο τυρί Philadelphia Cottage ACTIVE το οποίο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη με μόνο 2,5% λιπαρά.

Το νέο τυρί Philadelphia Cottage ACTIVE απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι είναι δραστήριοι και ακολουθούν έναν ενεργό τρόπο ζωής, και συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή και στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας.

Έρευνες δείχνουν ότι όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται προς την υγιεινή διατροφή και σε προϊόντα που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στην καθημερινή διατροφή τους, όπως είναι για παράδειγμα τα προϊόντα που είναι πλούσια σε πρωτεΐνη.

Οι καταναλωτές αναζητούν πλέον προϊόντα με περισσότερη πρωτεΐνη την οποία συσχετίζουν με την καλή διατροφή, τη σωματική ενέργεια, τη μυϊκή ενδυνάμωση και τη διατήρηση βάρους.

Το νέο τυρί Philadelphia Cottage ACTIVE είναι ιδανικό για γρήγορα και εύκολα σνακς, χαμηλά σε λιπαρά, για απόλαυση χωρίς ενοχές.

Ανακαλύψτε απολαυστικές συνταγές στη σελίδα: www.philadelphia.gr

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin