Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Λουξ cola plus’n light: Μέγας χορηγός του 10ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.)

Λουξ cola plus’n light: Μέγας χορηγός του 10ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.)

Η λουξ cola plus ‘n light αποτέλεσε για ακόμη μια χρονιά τον μεγάλο χορηγό της 10ης έκδοσης του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.), της ετήσιας γιορτής του μηχανοκίνητου Αθλητισμού, με παράλληλες δράσεις και κορυφαίους οδηγούς. Η φετινή αθλητική διοργάνωση PICK πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, στην καρδιά της Πάτρας, στις 29-30 Σεπτεμβρίου 2018, με χιλιάδες επισκέπτες παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και εντυπωσιακό αγωνιστικό θέαμα.

Με τη συμπλήρωση των 10 χρόνων PICK Patras, η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, πλαισίωσε την ξεχωριστή «επετειακή» διοργάνωση, στηρίζοντας τους δεξιοτέχνες οδηγούς, αλλά και τους λάτρεις του καρτ που θαύμασαν τις υψηλές ταχύτητες και τα μεγάλα ονόματα των συμμετεχόντων. Η επιτυχία του 10ου PICK λουξ cola plus ‘n light, ξεπέρασε κάθε προηγούμενη χρονιά, αναδεικνύοντας την πατρινή «ζωντάνια» και τη συνεχώς αυξανόμενη απήχηση του αγαπημένου αθλήματος καρτ. Η καινοτόμα λουξ cola plus ‘n light με 0% ζάχαρη, 60% λιγότερες θερμίδες και μόνο φυσικά γλυκαντικά, αποτέλεσε το ιδανικό αναψυκτικό της διοργάνωσης που προάγει το αθλητικό ιδεώδες και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Η Λουξ υποστηρίζει τον θεσμό PICK από τα πρώτα του βήματα, ακολουθώντας σταθερά την  εταιρική της φιλοσοφία για προώθηση δράσεων που προβάλλουν τον αθλητισμό και συμβάλλουν στην τουριστική τοπική και πανελλαδική ανάπτυξη.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin