Ειδήσεις
Home / Top Slider / Η RIPPLES έρχεται στην Ελλάδα ανακοινώνοντας την συνεργασία της με την ΑΒΕΚ

Η RIPPLES έρχεται στην Ελλάδα ανακοινώνοντας την συνεργασία της με την ΑΒΕΚ

Η Ripples, η πλατφόρμα μάρκετινγκ για αφρώδη ροφήματα, ανακοινώνει σήμερα τη συνεργασία της με τον γνωστό Ελληνικό διανομέα καφέ ΑΒΕΚ. Ως εταίρος για την Ελλάδα, η AΒΕΚ θα διαχειριστεί εμπορικά το Ripple Maker AM σε ξενοδοχεία, καφέ, καφετέριες και επιχειρήσεις τροφοδοσίας που έχουν στόχο να αυξήσουν την αφοσίωση των καταναλωτών τους και κατά συνέπεια και τις πωλήσεις τους.

Με το Ripple Maker AM, τα ελληνικά εμπορικά σήματα και οι επιχειρήσεις μπορούν να προσαρμόσουν τους καφέδες τους με το πάτημα ενός κουμπιού.

Χρησιμοποιώντας το φυσικό εκχύλισμα καφέ ως μελάνι, η τεχνολογία Ripples επιτρέπει την εκτύπωση λογότυπων μάρκας, μηνυμάτων των καταναλωτών ή εικόνων σε πραγματικό χρόνο που εκτυπώνονται σε αφρώδη ροφήματα. 

Η επιτραπέζια συσκευή διαθέτει επίσης μια δωρεάν εφαρμογή, η οποία ανάλογα με το επιχειρηματικό μοντέλο που χρησιμοποιείται, μπορεί να επιτρέψει στους πελάτες να φορτώσουν την προσωπική τους εικόνα ή μήνυμα σε δευτερόλεπτα.

Ο κ. Κουντούρης  Marketing Director της ΑΒΕΚ σχολιάζει: “Η κατανάλωση καφέ στην Ελλάδα είναι υψηλή, με έντονο ανταγωνισμό μεταξύ καταστημάτων και εμπορικών σημάτων. Έχοντας υπηρετήσει αυτή την αγορά εδώ και πολλά χρόνια, γνωρίζουμε ότι το Ripple Maker θα είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο Μάρκετινγκ για την ελληνική αγορά της καφεστίασης. Θα  παρέχει στους πελάτες μας μια αξιόπιστη τεχνολογία που προσθέτει υπεραξία στον τελικό καταναλωτή, αλλά και στις επιχειρήσεις διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό, καινοτομία και μια ολοκαίνουργια ροή εσόδων.

Είναι σπάνιο για μας να είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για μια νέα εισαγωγή υπηρεσίας , αλλά πραγματικά, το Ripple Maker AM έχει τη δυνατότητα να κάνει μια πραγματική διαφορά στους πελάτες μας. ”

Η AΒΕΚ ιδρύθηκε το 1997 και δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης ως ο  αποκλειστικός αντιπρόσωπος του καφέ “Espresso Hausbrand Trieste” και “Espresso Nadali”, παρέχει υπηρεσίες σε ολόκληρη τη χώρα μέσω ενός μεγάλου δικτύου αντιπροσώπων. Έχοντας τη διαχείριση μοναδικών προϊόντων και brands  υψηλής ποιότητας, η εισαγωγή του Ripple Maker AM θεωρείται ιδανική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας.

Ο Yossi Meshulam, διευθύνων σύμβουλος της  Ripples, προσθέτει: “Η Ελλάδα είναι μια σημαντική περιοχή για εμάς, με κουλτούρα και άποψη για τον καφέ. Κατόπιν έρευνας της αγοράς της καφεστίασης, είμαστε ευτυχείς που ήρθαμε σε συμφωνία με έναν τόσο πεπειραμένο συνεργάτη.

Η AΒΕΚ θα λανσάρει και θα διαχειριστεί  το προϊόν μας στην αγορά.

Κατά τους επόμενους 12 μήνες, αναμένουμε να δούμε τα  Ripple Makers σε ολόκληρη τη χώρα, με τους καταναλωτές να μοιράζονται εκπληκτικές εικόνες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ενισχύοντας οι ελληνικές επιχειρήσεις  τις πωλήσεις και την αφοσίωση των πελατών τους .

Η τεχνολογία Ripples θα είναι μέρος του χαρτοφυλακίου της AΒΕΚ το 2019. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τη διεύθυνση  avek.gr ή www.drinkripples.com/.

 

Το Ripple Maker AM τυπώνει λογότυπα, κείμενα και εικόνες στον αφρό του καφέ σας.

Η AΒΕΚ θα πουλήσει το Ripple Maker AM ειδικά σε ξενοδοχεία, καφετέριες και επιχειρήσεις τροφοδοσίας, που θέλουν να αυξήσουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους και τα εργαλεία μάρκετινγκ.

Σχετικά με την Ripples

Το RipplesTM είναι μια επαναστατική πλατφόρμα μάρκετινγκ περιεχομένου που προσφέρει  δημιουργικές λύσεις στην βιομηχανία φιλοξενίας,  τροφίμων και ποτών για την αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών. Με το RipplesTM Ripple Maker, οι επιχειρήσεις που προσφέρουν αφρώδη ροφήματα δημιουργούν προσωπικές αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες τους, εκπλήσσοντάς τους με μηνύματα και εικόνες που τυπώνονται απευθείας στα ροφήματα τους. Οι εικόνες ενημερώνονται καθημερινά για να υποστηρίζουν συνεχιζόμενες διαφημιστικές δραστηριότητες, οδηγώντας σε θετικές αλληλεπιδράσεις σε πραγματικό χρόνο, κοινές κοινοποιήσεις σε Social Media οι οποιές αναφέρουν τοποθεσίες και δημιοργούν μακροπρόθεσμη φήμη. Το Ripple Maker περιλαμβάνει μια συνεχώς ενημερωμένη βιβλιοθήκη περιεχομένου και οι επιχειρήσεις μπορούν να προσθέσουν το δικό τους αποκλειστικό πρωτότυπο περιεχόμενο. www.drinkripples.com

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin