Ειδήσεις
Home / Top Slider / Στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εντάσσεται η ΧΙΩΝ ΑΒΕΕ

Στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εντάσσεται η ΧΙΩΝ ΑΒΕΕ

Με την εταιρεία “ΧΙΩΝ ΑΒΕΕ”, πρωτοπόρα στον κλάδο της επεξεργασίας θαλασσινού αλατιού, συνεχίζεται η  αριθμητική διεύρυνση των Μελών της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, αγγίζοντας έως τώρα τον αριθμό των 48 και εκπροσωπώντας ποικίλες κατηγορίες του Ελληνικού επιχειρείν.  Με τη νέα προσθήκη, ενισχύεται περαιτέρω το έργο της προώθησης της Ελληνικής επιχειρηματικότητας με στόχο την επίτευξη της ανάκαμψης της Ελληνικής Οικονομίας.

Έχοντας λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση από την  EUROCERT, τα προϊόντα της ΧΙΩΝ φέρουν πλέον το σήμα αναγνωρισιμότητας “ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ”, ενημερώνοντας το καταναλωτικό κοινό για την ελληνικότητα του τρίπτυχου της Έδρας, Παραγωγής και Ιδιοκτησίας της εταιρείας. Με έδρα την Πάτρα, η ΧΙΩΝ επεξεργάζεται από το 1935  θαλασσινό αλάτι των αλυκών Μεσολογγίου, μιας από τις καλύτερες ποιότητες της Μεσογείου. Επιπλέον, η ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, καθώς εφαρμόζεται η πιο σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα της επεξεργασίας του θαλασσινού αλατιού, ώστε να διατηρείται αναλλοίωτη η σύνθεση και η μορφή των κρυστάλλων με όλα τα πλούσια ιχνοστοιχεία της θάλασσας.

Ειδικότερα, η ΧΙΩΝ αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην  Ελλάδα που πιστοποιήθηκε με τα διεθνές πρότυπο ISO 9002:1994, για την επεξεργασία του θαλασσινού αλατιού, ακολουθώντας σταθερά βήματα καινοτομίας στον κλάδο, όπως το λανσάρισμα χονδρού αλατιού στην αγορά σε λειτουργική φιάλη ΠΕΤ. Το 48ο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διατηρεί μέχρι σήμερα την οικογενειακή παράδοση και συνεχίζει να παράγει υψηλής ποιότητας φυσικό θαλασσινό αλάτι σε κρυσταλλική μορφή και σε πληθώρα συσκευασιών κατάλληλα για κάθε χρήση, εντυπωσιάζοντας τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς παραγωγούς.

 

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εταιρείες:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s , Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Γεωργιάδη, Πυρήνας , Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin