Ειδήσεις
Home / Top Slider / Η Γεωργική Ανάπτυξη στην Πρωτοβουλία Ελλα-Δικά μας

Η Γεωργική Ανάπτυξη στην Πρωτοβουλία Ελλα-Δικά μας

Το 49ο Μέλος της, τη “Γεωργική Ανάπτυξη ΑΕΕ”, με έντονη δραστηριότητα στην εμπορία γεωργικών εφοδίων, υποδέχθηκε η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η ένωση ορισμένων από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες Ελληνικές επιχειρήσεις που μοιράζονται τον κοινό στόχο της ανάδειξης της Ελληνικής επιχειρηματικότητας ως τη μόνη βιώσιμη και αξιόπιστη λύση για την ανασυγκρότηση της εθνικής Οικονομίας. Με τη συνεχή διεύρυνση της κοινότητας των Μελών της που διατηρούν την Έδρα, την Παραγωγή και την ιδιοκτησία τους στην Ελλάδα, η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ισχυροποιεί το έργο της και εντατικοποιεί την ενημέρωση του Ελληνικού καταναλωτικού κοινού για την υψηλή προστιθέμενη αξία των Ελληνικών προϊόντων ποιότητας και διαφοροποίησης.

Η Γεωργική Ανάπτυξη ιδρύθηκε το 1994 από τους Γεωπόνους Γριβοκωστόπουλο Βασίλειο, Ζωγόπουλο Γεώργιο, Θεοδωρόπουλο Κωνσταντίνο και Κοσκολέτο Νικόλαο, συνενώνοντας τις ατομικές τους επιχειρήσεις εμπορίας γεωργικών εφοδίων. Με έδρα την Κυπαρισσία, η εταιρεία εξειδικεύεται στην εμπορία γεωργικών εφοδίων, την παραγωγή και εμπορία κηπευτικών υπό κάλυψη, καθώς και την παραγωγή υπαίθριων κηπευτικών. Το 2008, αποσκοπώντας στην επέκταση της φυσικής της παρουσίας, καθώς και στην ενίσχυση των πεδίων δραστηριοποίησής της, η Γεωργική Ανάπτυξη προγραμμάτισε την επένδυση στη δημιουργία σύγχρονης θερμοκηπιακής υδροπονικής μονάδας, καθώς και πρότυπης μονάδας παραγωγής αυτόριζων και εμβολιασμένων σποροφύτων κηπευτικών. Η επένδυση εντάχθηκε στον αναπτυξιακό νόμο και λειτούργησε το 2009.

Με το επενδυτικό της πλάνο να μπαίνει εκ νέου σε εφαρμογή το 2017, η εταιρεία επένδυσε πρόσφατα και στην κατασκευή ενός υδροπονικού δυκτιοκηπίου για παραγωγή τομάτας τους καλοκαιρινούς μήνες. Έχοντας πλέον λάβει την ειδική πιστοποίηση “ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ” από το φορέα της EUROCERT για την τήρηση του ειδικού προτύπου προδιαγραφών για την ένταξή της στην Πρωτοβουλία, η Γεωργική Ανάπτυξη έχει παρουσία εντός και εκτός συνόρων, με τα παραγόμενα προϊόντα της (τομάτα, αγγούρι) να διατίθενται στην εσωτερική αγορά και τα σπορόφυτα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εταιρείες:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s , Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Γεωργιάδη, Πυρήνας , Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin