Ειδήσεις
Home / Top Slider / Δύο νέα εστιατόρια McDonald’s στην Ελλάδα από την Premier Capital

Δύο νέα εστιατόρια McDonald’s στην Ελλάδα από την Premier Capital

Η Premier Capital άνοιξε ένα νέο εστιατόριο McDonald’s στο Χαλάνδρι, επί της λεωφόρου Μεσογείων 343 και Ίριδος, δίπλα στο σταθμό Μετρό Νομισματοκοπείο.

Πρόκειται για το 23ο εστιατόριο McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στην Ελλάδα. Η επένδυση για το νέο εστιατόριο ανήλθε σε 1,5 εκατ. ευρώ και σε αυτό απασχολούνται 45 εργαζόμενοι.

Το νέο McDonald’s στη Λεωφόρο Μεσογείων ακολουθεί μια μοντέρνα προσέγγιση στη διακόσμηση, που αντανακλά την αστική (urban) ατμόσφαιρα και παράλληλα δημιουργεί ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον.

Τα έπιπλα, τα χρώματα και τα φινιρίσματα είναι ουδέτερα και λιτά, με «καθαρές» γραμμές που ζωντανεύουν από pop χρωματικές πινελιές. Τα γραφικά μοτίβα στους τοίχους δίνουν μια ευχάριστη και urban αίσθηση. Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, με άνετα καθίσματα, κατάλληλος για κάθε ώρα, για κάθε γεύμα και για όλες τις ηλικίες.

Το νέο εστιατόριο McDonald’s στη Λεωφόρο Μεσογείων είναι ένας χώρος κατάλληλος για κάθε περίσταση. Διαθέτει χώρο για παιδικά πάρτι,  χώρο στάθμευσης και  διπλής γραμμής Drive Thru για 24ωρη εξυπηρέτηση.

Παράλληλα, στο εστιατόριο λειτουργεί η νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service), καθώς και δύο διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks). Τα kiosks είναι καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές (οθόνες), τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του.

Η Premier Capital ΕΛΛΑΣ Α.Ε. συνεχίζει το φιλόδοξο πρόγραμμά της για την ανάπτυξη του δικτύου McDonald’s στην Ελλάδα. Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να ανοίξει ένα ακόμα εστιατόριο McDonald’s στη Λάρισα, το οποίο αποτελεί μια επιπλέον επένδυση ύψους 1,6 εκατ. ευρώ και θα απασχολεί 45 εργαζόμενους.

Το εστιατόριο θα βρίσκεται επί της παλαιάς Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης 37.

Το νέο εστιατόριο της Λάρισας ακολουθεί παρόμοια αστική (urban) προσέγγιση στη διακόσμηση με αυτό της Λεωφόρου Μεσογείων, δημιουργώντας ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον για κάθε ώρα της ημέρας. Θα διαθέτει ευέλικτο χώρο για παιδικά πάρτι, δύο διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks), ενώ επίσης θα λειτουργεί η νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και η υπηρεσία Drive Thru.

Όπως δηλώνει ο Victor TedescoManaging Director της Premier Capital plcπου είναι ο Developmental Licensee για την Ελλάδα, «Είμαστε πολύ ευτυχείς που διευρύνουμε το δίκτυο των McDonald’s σε όλη την Ελλάδα, με δύο νέα εστιατόρια, στην Αθήνα και τη Λάρισα, και προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών επιλογών. Αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας στα νέα εστιατόρια με καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές που χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία του μέσα στο κατάστημα.

Ως Developmental Licensee, η Premier Capital ΕΛΛΑΣ Α.Ε. δεσμεύεται να συνεχίσει την ανάπτυξη της αλυσίδας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, σκοπεύουμε να επενδύσουμε περίπου 10,5 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία εννέα ακόμα εστιατορίων, και να δημιουργήσουμε τουλάχιστον 250 νέες θέσεις εργασίας».

Από το 2011 που η Premier Capital Ελλάς ανέλαβε ως Developmental Licensee της McDonald’s στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από 16 εκατομμύρια  ευρώ στην ανάπτυξη της αλυσίδας, για το άνοιγμα νέων εστιατορίων και για την ανακαίνιση των υφισταμένων.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin