Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Διαγωνισμός από την Hell Energy Drink και τα Σούπερ Μάρκετ Μασούτης

Διαγωνισμός από την Hell Energy Drink και τα Σούπερ Μάρκετ Μασούτης

Η HELL ENERGY, ένας δυναμικά αναπτυσσόμενος παίκτης ο οποίος δραστηριοποιείται για περισσότερες από δύο δεκαετίες στην αγορά των ενεργειακών ποτών, και τα Σούπερ Μάρκετ Μασούτης διοργανώνουν έναν Super Διαγωνισμό HELL ENERGY Drink.

Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες των Σούπερ Μάρκετ Μασούτης, κάτοχοι της Mas Card, πραγματοποιώντας αγορά ενός οποιουδήποτε ή και περισσοτέρων προϊόντων HELL ENERGY Drink 250ml ή HELL ENERGY Drink 500ml με τη χρήση της κάρτας, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν αυτόματα στην ηλεκτρονική κλήρωση, για 450 συλλεκτικά δώρα HELL, ενώ ένας υπερτυχερός θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο RENAULT CLIO 1:2 16V 75HP Expression.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 1/10/2018 έως και τις 31/12/2018. Οι τυχεροί νικητές των συλλεκτικών αντικειμένων HELL ENERGY θα προκύψουν από συμμετοχές-αγορές που πραγματοποιήθηκαν κατά το διάστημα 1-31/12/2018, ενώ ο υπερτυχερός που θα αποκτήσει το αυτοκίνητο RENAULT CLIO θα προκύψει από συμμετοχές – αγορές που πραγματοποιήθηκαν κατά το διάστημα 1/10-31/12/2018.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής θα βρείτε στο παρακάτω link: https://www.masoutis.gr/News/Details/?Id=1510

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin