Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Γύρος Εν Ελλάδι από τη φάρμα ειδικής εκτροφής της Creta Farms

Γύρος Εν Ελλάδι από τη φάρμα ειδικής εκτροφής της Creta Farms

Η Creta Farms, o μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος της χώρας μας, λανσάρει για 1η  φορά στην ελληνική αγορά γύρο από χοιρινό ειδικής ελληνικής εκτροφής στην κατάψυξη του οργανωμένου λιανεμπορίου.

Τώρα έχεις στην κατάψυξή σου γρήγορα & εύκολα τον πιο λαχταριστό γύρο χωρίς καμιά αμφιβολία για το κρέας από το οποίο προέρχεται. Σε 5’μόνο λεπτά, γύρος Εν Ελλάδι φρέσκος, προψημένος, πιο νόστιμος, τρυφερός, και ευκολοχώνευτος, χωρίς συντηρητικά  και χωρίς γλουτένη, με την εγγύηση ποιότητας της CRETA FARMS.

Ο γύρος Εν Ελλάδι προέρχεται από το 100% ελληνικό χοιρινό κρέας Εν Ελλάδι ειδικής εκτροφής.  Από χοίρους δηλαδή που μεγαλώνουν στη φάρμα ειδικής εκτροφής της CRETA FARMS στο Ρέθυμνο της Κρήτης κάτω από άριστες συνθήκες και τρέφονται με:

  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που κάνει το κρέας πιο ζουμερό και τρυφερό, βελτιώνοντας το προφίλ των λιπαρών.
  • Κρητικά superfoods με αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση, που θωρακίζουν τον οργανισμό του ζώου.
  • Αρωματικά βότανα που κάνουν το κρέας να μυρίζει μοναδικά.

Η ειδική διατροφή, που παράγεται στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής ζωοτροφών της CRETA FARMS, σε συνδυασμό με τις άριστες συνθήκες εκτροφής (κλασική μουσική, ιδανική θερμοκρασία), βελτιώνουν την υγεία του ζώου άρα και την ποιότητα του κρέατος και δημιουργούν τον πιο ευκολοχώνευτο και γευστικό γύρο, έτοιμο στο σπίτι σου σε 5’.

Τη γκάμα συμπληρώνει ο γύρος κοτόπουλο Εν Ελλάδι από κοτόπουλα ελληνικής προέλευσης που εκτρέφονται με επιλεγμένο ισορροπημένο σιτηρέσιο. Μαρινάρονται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βότανα και καρυκεύματα, γεγονός που προσδίδει στο κρέας μοναδική τρυφερότητα, άρωμα και γεύση.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin